Bambus sengetøj giver overskud

Bambus sengetøj giver overskud

Kære alle, jeg har en lille bøn til jer

Hold op, hvor har jeg bare sovet godt, og det er fordi jeg har sovet med det skønneste og blødeste bambus sengetøj. Jamen, jeg har ingen grund til at styre min begejstring, for jeg kan bare ikke få hænderne ned. Er mit liv bare for luksus eller hvad!

 

Min lille bøn til jer går på, at I skal unde jer selv at give jer selv den samme gave, som jeg har givet mig selv; nemlig den at finde jer et bambus sengetøjssæt og betrække jeres dyner og puder og senge med det øjeblikkeligt. Der er ingen grund til, at vi alle ikke bare skal have det så skønt om natten i det allerblødeste, skønneste sengetøj, der overhovedet findes.

 

Den drøm, jeg havde i nat, gik ud på, at alle mennesker kunne sove super godt og bekymringsfrit om natten. Det både fordi de sov i bløde bambus dyner og puder og fordi, de sov med en god og grøn samvittighed, fordi de netop havde indstillet sig på den grønne omstilling, som vi alle har så meget gavn af, for ikke at tale om dyrene og planterne og den kære klode.

 

Forestil dig hvor meget ekstra energi du vil have, med en bedre nats søvn. Hvor mange gode oplevelser og nye resultater det i sidste ende vil give dig, hvis blot du fik en lille tand ekstra energi ind på kontoen. Og tænk engang, hvis den energi kunne opnås ved blot at skift sengetøjet ud. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men i mit tilfælde så er det, præcist hvad der er sket. Blot ved at skift mit gamle slidte sengetøj ud med bambus sengetøj, kan jeg mærke, en til en, at jeg har fået mere energi.

Hvordan sover I egentlig om natten?

Sover I godt? Det gør I måske, men I kan stadig forbedre jeres søvn.

Det er mig virkelig på sinde at tænke på andre end mig selv. Det ligger bare til min personlighed at gøre noget for andre. Jeg vil tænke på jeres velbefindende og ikke kun på mit eget. Og når jeg siger sådan, så mener jeg også, at jeg tænker på naturen og vores allesammens moder jord. Vi er sammen her på jorden, og vi er et stort fællesskab her. Vi har kun een jord, og den skal vi passe på. Derfor skal vi bruge nogle materialer, som er gode for vores moder jord. Det er bambus netop. Og lad mig fortælle jer hvorfor:

Bambus er miljøvenligt

Bambus er bare et skønt materiale. Bambus planten minder om træ planten, fordi det har mange af de samme kvaliteter, men det er rent faktisk en græs plante, og det har endnu flere kvaliteter, hvad angår grad af bæredygtighed end træplanten.

 

Bambus planten kan gro til en rigtig god længde uden brug af hverken pesticider eller andre giftige kemikalier og sprøjtemidler. Det er lidt af en guld plante, hvad angår bæredygtighed, det er den bare. Derudover er materialet bare så skønt, og de stof produkter, man kan lave ud af bambus er virkelig underskønne og super lækre og bløde. Jeg elsker det bare!

Share