Find rundt i leasing-junglen med denne side

Find rundt i leasing-junglen med denne side

Har du nogensinde overvejet leasing, men hår fået grå hår i hovedet, fordi der er så mange forskellige informationer på nettet? Det er du helt sikkert ikke den eneste, der har. Men bare rolig, for det behøver slet ikke være så svært, og her får du svaret på, hvordan du finder rundt i leasing.

Leasing kan være svært at finde rundt i

Hvis du også er stødt på begreber som ”operationel leasing”, ”finansiel leasing” og ”overkørte kilometer” uden helt at vide, hvad det betyder, så er det helt sikkert bare, fordi du er ny i leasingverdenen. Og den er svær at finde rundt i, hvis du ikke kender noget til den på forhånd, for der er rigtig mange forskellige typer leasing og rigtig mange ting, du skal tage stilling til på forhånd. For eksempel skal du med nogle leasingformer på forhånd give besked om, hvor mange kilometer du forventer at køre om året, og nogle leasingudbydere tilbyder vejhjælp og dækskifte som en del af leasingaftalen, mens andre ikke gør.

Agilease har gjort det nemt for dig at finde rundt i leasing

For at gøre det hele lidt nemmere, har Agilease sørget for at samle alt om leasing på deres hjemmeside agilease.dk. Der kan du for eksempel finde ud af, hvad operationel og finansiel leasing egentlig er, og hvilken af de to løsninger, der er noget for dig. Du kan også blive klogere på erhvervsleasing, som er smart for dig, der har en virksomhed, og i forlængelse af det kan du også læse om splitleasing, der kan gøre livet nemmere for både dig og dine medarbejdere. Du kan også finde ud af, om du slet ikke er til nogen af de løsninger nævnt her og virkeligheden vælge en helt fjerde mulighed, nemlig sæsonleasing. Se alle leasing guides her, så du kan træffe dit valg på et informeret grundlag.

Find din drømmebil med leasing hos Agilease

Er der en bestemt bil, du drømmer om, så kan leasing være vejen frem. Der er nemlig rigtig mange fordele ved leasing, og du kan i mange tilfælde få råd til at køre i en lækrere bil, end hvis du for eksempel tog et dyrt billån for at finansiere dine bildrømme. Hos Agilease kan de hjælpe dig med at opfylde alle dine bildrømme.

Som noget ret unikt kan de tilbyde operationel leasing af let brugte premiumbiler, og det er ellers ikke noget du typisk finder til andet end helt nye biler. Operationel leasing betyder, at du betaler et månedligt beløb for at køre i bilen, og det dækker både værkstedsbesøg, service, med mere. Hos Agilease er operationel leasing en all inclusive løsning, så du ikke skal tænke på noget. Agilease tilbyder leasingaftaler, der er tilpasset den enkelte, så du får en aftale om leasing, der passer til lige præcis dine behov, og det giver dig mere fleksibilitet, når du skal vælge leasing. Du kan læse meget mere om, hvad Agilease kan tilbyde på agilease.dk.

Share