3 fordele ved at have en brevsprækkeskjuler installeret

3 fordele ved at have en brevsprækkeskjuler installeret

Langt de fleste af os modtager post i dag i en postkasse, der enten er placeret i eller udenfor opgangen eller ud mod en større vej på kanten af husets grund. Derfor er der ikke længere brug for de brevsprækker, der stadig ses på rigtig mange døre rundt omkring. Men brevsprækken kan være en invitation til indbrudstyven samt være anledning til andre gener, og derfor er der flere  fordele ved at installere en brevsprækkeskjuler – her får du 3 af dem.

1. Du kan beskytte dig mod indbrud

Det kan virke helt skørt, at en brevsprække kan indbyde til indbrud, for en indbrudstyv kan jo ikke klemme sig igennem en smal brevsprække i døren. Det er selvfølgelig heller ikke derfor, at en brevsprækkeskjuler er en god idé. En brevsprækkeskjuler kan til gengæld sørge for, at indbrudstyven ikke kan kigge ind ad brevsprækken og på den måde finde ud af, om der er nogen hjemme. Ved at lukke din brevsprække til med en brevsprækkeskjuler, kan du altså forhindre nysgerrige og svage sjæle i at tage et kig ind i huset og eventuelt fortsætte med et indbrud i det tilfælde, at du ikke er hjemme.

2. Du spilder ikke varme

En brevsprække er typisk lavet af metal, og ofte vil du finde masser af utætheder omkring brevsprækken, især hvis træet eller metallet er blevet slidt eller lignende. Derfor er brevsprækken ofte et sted, det trækker fra, og der kan blive virkelig koldt i et indgangsparti, hvis der suser vinterluft ind fra gaden eller opgangen. Men med en brevsprækkeskjuler kan du lukke brevsprækken helt til, så du er sikker på, at du ikke kommer til at spilde varme. Du kan faktisk få en brevsprækkeskjuler, der er isoleret, så du er sikker på, at du får lukket hullet i døren helt til og du ikke fyrer for gråspurvene. Det kan altså også i sidste ende hjælpe med din varmeregning at få installeret en brevsprækkeskjuler, og du slipper for træk i gangen og måske andre steder i dit hjem, hvis du vælger en model, der er isoleret.

3. Du kan vælge en brevsprækkeskjuler, der passer til dit hjem

Udover at du kan få en brevsprækkeskjuler, der enten er isoleret eller ikke, kan du også få en brevsprækkeskjuler, der passer til din dør og dit hjem. De findes nemlig på ShobDK.dk i mange forskellige metaller, så du kan vælge lige præcis den model, du synes passer allerbedst til dig. På den måde kan du altså få en løsning, der ikke skiller sig for meget ud i forhold til din nuværende postkasse, og det kan ende med at blive en stilfuld tilføjelse til dit indgangsparti.

Vil du også installere en brevsprækkeskjuler, så klik her. Hos ShobDK.dk finder du nemlig et bredt udvalg af brevsprækkeskjulere, og der er helt sikkert også en, der passer til dine behov. Find den i dag og sørg for, at du ikke spilder varme, og at indbrudstyven ikke så let kan finde ud af, om der er nogen hjemme.

Share