Flot facade: 3 tips til en flot facade

Flot facade: 3 tips til en flot facade

Det kan gøre underværker for dit hus at ordne facaden, og faktisk kan en omgang facademaling få dit hus til at ligne, at det er helt nyt igen. Heldigvis findes der masser af lækre farver indenfor facademaling, så det behøver ikke at være besværligt at få lige den facade, du drømmer om. Her får du 3 tips til, hvordan du får en flot facade på dit hus.

1. Vælg den rette farve til dit hus

En af de vigtigste ting, når du skal male din facade, er, at du vælger den helt rigtige farve, som både passer til dine egne præferencer, men som også passer til dit hus. For at få det bedste resultat, er det vigtigt, at du vælger facademaling af god kvalitet, så du er sikker på, at din maling holder i lang tid fremover.

Er du på udkig efter et stort udvalg af facademaling i høj kvalitet og i mange forskellige farver, kan du kigge hos Nordicmaling, der har masser af kvalitetsmaling – også facademaling – til de billigste priser i Danmark. De har ovenikøbet prisgaranti, så du er sikker på, at du får den bedste pris, og at det ikke bliver unødvendigt dyrt at male din facade. Køb din facademaling her på nordicmaling.dk.

2. Lad være at nøjes med kun at male facaden

Når du skal male din facade, så behøver du ikke at lade dig begrænse til udelukkende at bruge facademaling og dermed holde dig til at male murværket. For at få den pæneste facade, kan det også betale sig at male for eksempel vinduesrammer og andre elementer på muren med den type maling, der passer til de forskellige overflader. Selvom du ikke maler alle tingene i de samme farver, vil det gøre, at facaden får et sammenhængende udtryk, fordi den fremstår nymalet og frisk. Nordicmaling fører meget andet maling end bare facademaling, så på nordicmaling.dk kan du også finde maling til for eksempel dine vinduer, døre og hvad du ellers har brug for af maling.

3. Vær god ved din facade, når du maler

Du har facademaling i den ene hånd og pensel i den anden, og så er du klar til at male. Men har du nu husket at behandle din facade ordentligt, inden du begynder at male med den helt brede pensel? Det er nemlig vigtigt, at du husker at være god ved din facade, inden du tager hul på spanden med facademaling. Du skal for eksempel sørge for, at du har fjernet gamle malerrester, og derudover skal du reparere skader med de rette materialer, så du får en god overflade at arbejde på. Det sidste, du skal gøre, inden du bruger din nye facademaling, er at rengøre facaden, for det vil få din facademaling til at binde meget bedre og holde godt på længere sigt.

Er du også klar til at give dit hus en omgang facademaling, så find din favoritfarve til en god pris på nordicmaling.dk.

Share