4 tips til at finde den rette brochureholder

4 tips til at finde den rette brochureholder

Har du en forretning, en klinik eller lignende, kender du helt sikkert til, at der er visse materialer, som du gerne vil have, at dine kunder/klienter tager med sig, når de går. En brochureholder kan gøre det overskueligt at finde det rette materiale for dine kunder, og her får du 4 tips til, hvordan du finder den helt rigtige til din forretning.

1. Tænk over, om din brochureholder skal være indendørs eller udendørs

Ligger din butik lige ud til en vej eller en gågade, kan det være en god idé at tænke lidt over, om de materialer, du gerne vil dele ud, skal stå ude ved vejen, eller om de skal stå inde i butikken. Vil du gerne dele brochurer ud til flere mennesker udenfor, kan det være, at du skal vælge en udendørs brochureholder, der kan stå fremme og lokke mennesker til. Er det derimod mere relevant for dig at få folk ind i din forretning og eventuelt tage materialer med sig, der står på disken, er det mere den type brochureholder, du skal kigge efter.

2. Overvej, hvor dine kunder skal møde brochureholderen

Der kan være mange placeringer både udendørs og indendørs, hvor det kan være smart at have en brochureholder, men det vigtigste er jo, at dine kunder eller potentielle kunder ser dine materialer, så de kan tage dem med sig og huske på din forretning i fremtiden. Overvej derfor, hvor din brochureholder skal placeres – skal den hænge på et skilt, skal du have en væg dedikeret til brochurer, eller hvad passer til dig og din butik?

3. Find ud af, hvor mange materialer, du skal have stående fremme

Der findes et stort udvalg af forskellige brochureholdere, og du kan for eksempel få en brochureholder, hvor der kun kan være én brochure i, eller du kan få en brochureholder, hvor der kan være flere i. Det giver dig mulighed for at vælge en brochureholder, der passer til det materiale, du gerne vil have stående fremme. Husk også at vælge din brochureholder efter størrelsen på materialet, for ellers kan det komme til at se lidt ærgerligt ud. Det fremstår enormt professionelt, når der er tænkt på selv sådan en lille detalje, som at brochuren passer i holderen.

4. Kig på nettet, hvad der er af muligheder

Når du skal finde en brochureholder, så kan det være svært at vide, hvad der er af muligheder, før du har kigget dig lidt omkring. Derfor kan det være en god idé at se på forskellige sider på nettet, så du kan danne dig et overblik over, hvad der kan lade sig gøre. For eksempel har display.dk en masse forskellige løsninger til brochurer, og du kan se udvalget her. De har alt fra store brochurestandere, der kan stå selv til små brochureholdere til væggen, der passer til en enkelt brochure. Du kan på den måde på display.dk finde ud af, hvad der passer bedst til dine brochurer, flyers og lignende, så de fremstår bedst muligt.

Share