Luft til luft varmepumpe: Panasonic eller Mitsubishi?

Luft til luft varmepumpe: Panasonic eller Mitsubishi?

To af de rigtig stærke spillere på markedet, der konkurrerer om at have den bedste luft til luft varmepumpe, er Panasonic og Mitsubishi, der begge laver meget effektive varmepumper. Men som køber, kan det være svært at gennemskue, om man skal vælge Panasonic eller Mitsubishi. Få svaret her.

Spar stort på varmeregningen med en Panasonic luft til luft varmepumpe

Kigger du mod Panasonic, finder du luft til luft varmepumper, der er meget energieffektive. Hos NovaSolar kan du for eksempel finde en Panasonic luft til luft varmepumpe med en SCOP-værdi på hele 6,2 – det betyder, at hver gang din varmepumpe bruger 1 kW strøm, får du 6,2 kW varme igen. Traditionel elvarme giver oftest kun 1 kW varme igen per kW strøm brugt. Altså kan du fra Panasonic få en yderst effektiv luft til luft varmepumpe, der sørger for, at du også sparer stort på varmeregningen og hjælper miljøet.

Panasonic luft til luft varmepumper kan fjernstyres gennem WiFi, hvilket gør det nemmere for dig at spare mere på varmeregningen, for uanset hvor du er i verden, kan du justere varmen i din bolig, så den passer til dine præferencer. For eksempel kan du sænke temperaturen i sommerhuset om vinteren – helt uden at besøge dit sommerhus. Men du kan selvfølgelig også sørge for, at sommerhuset er opvarmet på forhånd, så du ikke skal fryse de første par timer af din weekend eller ferie.

Med en Mitsubishi luft til luft varmepumpe er du sikker på kvaliteten

En Mitsubishi luft til luft varmepumpe er kendetegnet ved den høje kvalitet, der opretholdes på deres egne fabrikker. Derfor er du sikker på, at du får en luft til luft varmepumpe, der er i orden, når du køber fra Mitsubishi. Derudover er Mitsubishis luft til luft varmepumper også kendt for deres lave støjniveau, og du kan derfor være sikker på, at du fra Mitsubishi kan købe en luft til luft varmepumper, der ikke giver støjgener i hverdagen.

På novasolar-webshop.dk kan du få Mitsubishi luft til luft varmepumper med en SCOP-værdi på op til 5,1, så også her er der god mulighed for at spare stort på varmeregningen, hvis du skifter enten dit oliefyr eller elvarme til en luft til luft varmepumpe.

Vælg en pumpe med de rette funktioner

Både Panasonic og Mitsubishis luft til luft varmepumper er af høj kvalitet, og begge producenter sørger for, at du kan nedsætte dit forbrug til varme væsentligt, når du skifter. Derfor er det vigtigt, at du kigger efter, hvilke funktioner de forskellige luft til luft varmepumper har, så du vælger den model, der passer dig bedst. For eksempel kan man få luft til luft varmepumper med WiFi, så den kan styres på afstand, eller med en 8/10 graders funktion til sommerhuset om vinteren.

Er du klar til at kigge videre på en luft til luft varmepumpe til dit hjem, så find Panasonic varmepumper her, eller hvis du leder efter Mitsubishi varmepumper, kan du se udvalget her.

Share