Hvad er e væske, og hvad er det lavet af?

Hvad er e væske, og hvad er det lavet af?

Ligesom med alt andet, er det en god idé at vide, hvad e væske er lavet af, når du skal indtage det. Og selvom det kan virke som et mysterium, hvad der skal til for at få den lækre smag og tykke damp, som du kender fra din e cigaret, så er det faktisk slet ikke så mystisk endda. Læs med her, hvis du vil vide mere om din e væske.

E væske er lavet af ingredienser, du allerede bruger

Når du bruger e cigaretter, er det e væske, der gør, at du både kan indtage nikotin og nyde din favoritsmag gennem den tykke damp fra e cigaretten. Du kan også få e væske uden nikotin, hvis du udelukkende vil nyde den gode smag fra din yndlings e væske.

De ingredienser, der bruges i e væske, er ingredienser, som du allerede kender igennem dine fødevarer, selvom de kan lyde som noget, du aldrig har hørt om før. E væske indeholder vegetabilsk glycerin (VG), der er vegetabilsk fedt, som udvindes fra plantefrø typisk. I fødevareindustrien kendes VG også under e-nummeret E-422. E væske indeholder også propylenglycol (PG), der er et tilsætningsstof, der også bruges i fødevareindustrien og kendes under e-nummeret E-1520. Når det nedbrydes i kroppen, bliver det til eddike- og mælkesyre, der er helt ufarligt for dig.

Derudover indeholder din e væske også naturlige aromastoffer, som er det, der giver dig den gode smag fra dampen. E væske indeholder også demineraliseret vand, der er vand, hvor alle mineraler er fjernet, så der kun er det rene vand tilbage. Og så er der nikotin i din e væske, hvis du vælger en variant med nikotin.

E væske fås i mange smagsvarianter

Med e væske får du muligheden for og friheden til selv at vælge, hvilken smag du allerbedst kan lide. E væske kan nemlig fås i et utal af smagsvarianter, så du kan finde frem til den smag, der giver dig den største nydelse. Er du til varianter med frugt, kan du selv vælge, om du er til de sødlige som jordbær og vandmelon eller de syrlige som æble og hindbær. Du kan også få e væske med smag af forskelligt slik som lakrids eller vanilje. Og er du til de helt klassiske smagsvarianter, kan du også få menthol- eller tobaksmag.

Find den e væske, der passer bedst til dig

Kigger du på e væske, vil du helt sikkert støde på, at der findes e væsker med forskelligt indhold af nikotin. For eksempel kan du hos easy to smoke finde e væske med nikotinindhold fra 0 mg til 20 mg, så du helt selv kan styre dit indtag af nikotin, så det passer til det antal cigaretter, du plejer at ryge. Du kan derfor også finde ud af, om du vil trappe helt ud af dit nikotinforbrug og i dit eget tempo vælge e væske med lavere og lavere indhold af nikotin. Er du klar til at finde din favorit e væske, kan du finde dem på easy-to-smoke.dk her.

Share