På udkig efter sommerhus Vorupør? Læs mere her

På udkig efter sommerhus Vorupør? Læs mere her

Skal dit nye sommerhus ligge i Vorupør? Nu har du en unik mulighed for at opføre dit enestående Vorupør-sommerhus i fantastiske omgivelser i Vesterhavspark, tæt på både Nationalpark Thy og det actionfyldte Klitmøller, der også er kendt som Cold Hawaii. Der er nemlig naturgrunde til salg i Nørre Vorupør, så du kan komme drømmen et skridt nærmere.

Byg selv dit sommerhus i Vorupør

Nørre Vorupør er en by smukt beliggende i Nordjylland tæt ved Nationalpark Thy, Danmarks første nationalpark. Derfor er byen omringet af skøn natur, der kan udforskes, og der er nye oplevelser året rundt, da der er et fantastisk dyre- og planteliv i området. Vesterhavspark har lige nu flere naturgrunde til salg, hvor du kan opføre dit sommerhus i Vorupør kun et stenkast fra fantastiske oplevelser i naturen.

Med en af Vesterhavsparks naturgrunde kan du helt selv bestemme, hvordan dit fremtidige sommerhus i Vorupør skal se ud. Du får altså muligheden for selv at forme dine fremtidige ferier og hyggestunder med familien midt i den smukke nordjyske natur tæt på Vesterhavet. Og en lignende placering til dit sommerhus findes ikke andre steder i Danmark, da grundene ligger tæt på klitfredningslinjen.

Sommerhus i Vorupør byder på masser af action

Vorupørs placering tæt på Klitmøller gør også området meget attraktivt. Du er kun få kilometer fra et af de mest actionfyldte områder i Danmark hvad angår vandsport, og du kan for eksempel forsøge at tæmme de store Vesterhavsbølger på et surfbræt. Men selv fra et sommerhus i Vorupør er det også muligt at prøve kræfter med bølgerne, og da du er tæt ved havet, skal du ikke langt for at udfordre dine surf-evner.

Er du mere til landbaserede oplevelser, kan du udforske Nationalpark Thy, der strækker sig 12 km fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord. Her kan du møde alt fra traner og havørne til spættede sæler og hugorme. Nationalparken er også hjemsted for mange sjældne planter, så her er altså noget for enhver smag. Nørre Vorupør bliver også snart hjemsted for et nationalparkcenter, så du hurtigt kan komme til naturoplevelserne fra dit sommerhus i Vorupør.

Lokal charme tæt ved dit sommerhus i Vorupør

Nørre Vorupør er en lille fiskerby med stolte fiskeritraditioner, der byder på et helt særligt lokalmiljø. Byen har sine rødder i kystfiskeriet, og det er muligt at gå på oplevelse i historien, når du besøger for eksempel Vorupør Museum, der er en del af Museum Thy. Der er kun omtrent 800 indbyggere i byen, og det nære lokalsamfund bliver du også en del af, når du vælger et sommerhus i Vorupør.

Hvis du længe har drømt om at finde et sommerhus i Vorupør, så er det om at slå til nu. Med Vesterhavsparks naturgrunde kan du let finde den helt ideelle placering til dit nye feriehjem, uanset hvordan du drømmer om, at det skal se ud. På vesterhavspark.dk kan du se et overblik over hvilke grunde, der kan blive din.

Share