Online galleri: Her finder du de 3 bedste online gallerier

Online galleri: Her finder du de 3 bedste online gallerier

I en travl hverdag kan det ofte være vanskeligt virkelig at udfolde at finde energien til at smide indkøbsposerne, og skynde sig ned på det lokale kunstgalleri for at opleve noget god kunst. Der findes heldigvis i dag en alternativ, og ikke mindst god måde at både opleve kunst på – og måske endda få erhvervet sig noget ny kunst på. Du skal nemlig blot tænde for din computer eller smartphone og besøge et online galleri, hvor du hjemme fra sofaen kan få selv den værste kunsttørst stillet. Læs videre her, hvor du vil blive præsenteret for 3 af de bedste online gallerier i kongeriget.

Køb din kunst på maleribasen.dk

Verden har jo som bekendt ændret sig temmelig dramatisk siden vi alle sammen har fået bredbåndsforbindelser derhjemme – og dette gælder nemlig også for den måde vi ser og køber kunst på i dag. for at følge den digitale tendens, så er der de seneste år skudt en masse nye online gallerier op som paddehatte herhjemme, hvor man for ganske rimelige beløb kan få købt ind ad moderne kunst til væggene derhjemme. Hjemmesider, såsom maleribasen.dk er et eksempel på et rigtigt populært online galleri, der de seneste år har nydt stor opmærksomhed blandt både professionelle kunstsamlere – og ikke mindst alle os, der er på udkig efter god kunst til en fornuftig pris. når man klikker sig ind på hjemmesiden, så vil man nu blive præsenteret for en overskuelig liste af kunstnernes værker – selvfølgelig inkl. dimensioner og priser. Det kan faktisk ikke blive nemmere at finde det næste mesterværk; og det bedste ved det hele er, at det hele kan klares direkte fra din yndlingslænestol.

Lasttouch.dk – lokal kunst med internationalt format

Hvis du er bosat i Aarhus, så vil du måske allerede kende til Lasttouch.dk der netop har postnummer i smilets by. Hvis dette ikke er tilfældet, så er det nu på høje tid du får kigget lidt nærmere på det store udvalg af fremragende moderne kunst på denne aarhusianske hjemmeside. Klik her for allerede nu at aflægge Lasttouch.dk et besøg. Udover kunst til private, så tilbyder firmaet desuden også leasing af kunst, hvor man for et mindre beløb kan leje sig noget flot kunst til ens vægge. Og dette er bestemt en innovativ løsning, der er perfekt for både folk som elsker skiftende kunst derhjemme eller måske blot ikke har besluttet sig for om de ønsker at købe et bestemt maleri eller ej.

Art Expo – Jyllands favoritgalleri

Art Expo er et online galleri der ikke behøver den helt store introduktion hos mange kunstfanatikere. Dette online galleri fungerer på mange måder som et traditionelt galleri, idet de nemlig samarbejder med en række faste kunstnere der alle sælger deres værker via hjemmesiden. Med 20 år på bagen er dette absolut en af de mere erfarne spiller indenfor online gallerier herhjemme. Så hvis du er interesseret i unikke og spændende malerier, plakater og unikatryk, så vil bør du absolut skynde dig at besøge Art Expo her.

Share