Shine havemøblerne op med disse 4 tips (2021)

Shine havemøblerne op med disse 4 tips (2021)

Nu er det endelig blevet tid til at få havemøblerne ud, og efterhånden er vejret også med os, så det er muligt at komme ud og nyde solens stråler. Men havemøbler kan hurtigt komme til at se triste ud, hvis de har stået i skuret siden sidste sommer, eller hvis du helt har glemt at tage dem ind. Du kan heldigvis nemt shine dem op med disse 4 tips.

1. Vask dem grundigt af

En rigtig nem måde at give havemøblerne nyt liv er, hvis du bare vasker dem grundigt af. Har du træhavemøbler, kan en god rensning gøre underværker, især hvis der er begroninger og alger på. Der findes særlige rengøringsmidler til havemøbler af træ, så du er sikker på, at du giver dine havemøbler den bedste behandling, når du renser dem. Husk at lade dine havemøbler af træ tørre helt, før du gør noget andet ved dine havemøbler.

2. Slib havemøblerne

Efter at have vasket dine havemøbler af træ, kan det være en god idé at slibe dem lidt. Skal du behandle dem med for eksempel Pinotex terrasseolie, er det rart at have en plan og glat overflade at arbejde på, for det giver uden tvivl det pæneste resultat. Du kan sagtens bare bruge sandpapir for lige at tage det værste på overfladen, så du ikke skal have det helt avancerede værktøj frem, og det behøver heller ikke tage lang tid.

3. Brug en olie til at behandle havemøblerne

For at dine havemøbler holder hele sæsonen igennem og ikke tager skade af hverken vand eller sol, bør du som minimum behandle dem med noget olie, som danner et beskyttende lag. Der findes masser af forskelligt træolie, der kan shine dine havemøbler op, og du kan både få klar træolie og tonet træolie, så du kan give dine havemøbler lige præcis den farve eller den overflade, du gerne vil have.

4. Giv terrassen en tur efter havemøblerne

Når dine havemøbler har fået en tur, kan din træterrasse pludselig komme til at se kedelig ud, så vil du fuldende behandlingen, kan du give din terrasse en omgang terrasseolie. Pinotex terrasseolie er lavet på baggrund af mange års erfaring med at lave træbeskyttelse, så bruger du Pinotex terrasseolie, får din terrasse en af de bedste olier på markedet. Med Pinotex terrasseolie er din terrasse beskyttet mod svamp, alger, blåsplint og meget mere, og Pinotex terrasseolie er specifikt udviklet til det nordiske klima. Der findes Pinotex terrasseolie til mange forskellige typer træ, så du kan helt sikkert finde en olie, der passer til din terrasse.

Vil du finde Pinotex terrasseolie til en god pris, kan du finde det hos Nordicmaling. På deres hjemmeside nordicmaling.dk har de flere forskellige typer, og du kan se udvalget her. På siden finder du også Pinotex træolie til havemøblerne, så du kan give dem den bedste behandling. Husk at finde Pinotex terrasseolie og træolie, der passer til den type træ, du skal behandle.

Share