Hvilken bil skal jeg lease (billigt)? 5 forslag

Hvilken bil skal jeg lease (billigt)? 5 forslag

Udgifterne forbundet med at køre i bil er typisk en af de helt store udgifter i de flestes privatøkonomi. Af denne grund vil stort set alle være rigtigt glade for at kunne barbere nogle kroner og ører af udgifterne til deres køretøj. Hvis du hører til denne gruppe, så vil det måske overraske dig når du hører at der netop er penge at spare ved at lease din næste bil. Prøv f.eks. bare at se disse 5 bud på billige biler, der alle sammen kan leases.

1. Toyota

Hvis du ønsker at lease en billig men alligevel glimrende bil, så kan det klart anbefales at du vælger brugtvognsleasing (releasing). Og her vil en releaset Toyota absolut være det første bud på denne lille liste. For selvom der er tale om en brugt bil, så kan du stort set altid trygt regne med at køretøjet er blevet gennemtjekket og alt er i orden. Der er med andre ord intet at bekymre sig for ved at leje en allerede leaset bil. Og den gode nyhed er, at du i dag kan vælge imellem en række prisvenlige Toyota modeller hos mange leasingselskaber. F.eks. kan du finde en Toyota Aygo til blot 1200-1300 kroner i månedlig ydelse hos visse forhandlere. Og en sådan pris vil bestemt ikke kunne matches, hvis du i stedet vælger at købe den selvsamme model. Så hvis du ønsker dig billig privatleasing, så kan privatleasing Toyota bestemt anbefales.

2. Opel

Selvom Opel altid har hørt til en af landets suverænt mest populære bilmærker, så var der dog alligevel en årrække hvor der kørte knap så mange Opeler på de danske veje. Dette har de seneste år dog ændret sig markant, og man kan nu finde masser af både store og små Opel modeller på vejene igen. Og dette skyldes ikke mindst en generel forbedring af Opels modeller, men såmænd også at man i dag kan lease en Opel rigtigt billigt. F.eks. vil du kunne release en Opel Adam for omtrent 1500 kroner. Ikke værst.

3. Volkswagen

Gode gamle Volkswagen bør bestemt også nævnes på denne liste, idet de netop altid har produceret nogle rigtigt gode mindre biler til en god pris. F.eks. vil du sagtens kunne finde en god VW High Up til ca. 1500 kroner i månedlig ydelse, og hvor du oven i købet slipper overraskende billigt i førstegangsydelse. Eller hvad med en VW Polo til 1900 kroner om måneden. Se den her.

4. Peugeot

Hvis du elsker Peugeot, så er der bestemt gode nyheder forude. Det er nemlig muligt at lease din næste Peugeot til en rigtig billig penge – hvis du altså tager dig lidt tid til at gennemse leasing markedet på nettet. Især den lille Peugeot 108 vil være et fornuftigt valg, hvis du har beskedne kørselsbehov – og ikke mindst lyst til at spare lidt penge på bilregningen.

5. Skoda

Slut er dagene hvor Skoda blev set ned på som et levn fra den anden side af Berlinmuren. Skoda anno 2021 er nemlig gået hen og blevet et rigtigt attraktivt køretøj – uden at prisen dog er steget i overensstemmelse hermed. Derfor præsenteres du her til allersidst for Skoda Citigo, der kan leases i en kortere eller længere periode for ca. 1300 kroner om måneden.

Share