LIFETIME Kidsrooms: Skabt gode barneminder siden 1972

LIFETIME Kidsrooms: Skabt gode barneminder siden 1972

Hvis du allerede har børn, så har du måske allerede hørt om pæredanske LIFETIME Kidsrooms, der hører til et af landets mest populære møbel- og sengefirmaer – der specifikt henvender sig til børn. Hvis dette nu alligevel ikke er tilfældet, så kan der nu rådes bod på dette med denne lille artikel. For historien og filosofien bag LIFETIME Kidsrooms er nemlig værd at bruge en smule tid på.

1. Konceptet

Siden LIFETIME Kidsrooms bliv stiftet tilbage i 1972, så har visionen i alle disse mange år stået krystalklar. Ønsket var og er nemlig at skabe børnesenge og møbler, der er danskproducerede; i god kvalitet; til en god pris; i flot design og ikke mindst produceret på en bæredygtig maner. Samtidig var drømmen også at skabe møbler som barnet kunne vokse sig store med, hvor funktion, kreativitet og design skulle gå op i en højere enhed – og denne holdning har naturligvis ikke ændret sig lige siden. Og dette må man bestemt sige er lykkedes for LIFETIME Kidsrooms, der som resultat af denne vision nu har spredt sig langt ud over landets grænser – og sælges nu i mere end 35 lande verden over. Hos LIFETIME Kidsrooms handler det nemlig altid om kvalitet over alt andet.

2. Fleksibilitet

LIFETIME Kidsrooms fokuserer desuden også på, at deres produkter kommer med en stor mængde fleksibilitet, så de netop kan tilpasses deres mange kunders specifikke behov. Af denne grund sælges der således ikke kun senge og møbler hos LIFETIME Kidsrooms, men såmænd også lækkert tilbehør og opbevaringsløsninger til børneværelset. Desuden vil deres mange senge, reoler, skriveborde og stole kunne kombineres med hinanden på kendte og ofte ukendte måder, hvilket selvfølgelig blot er med til at gøre dem endnu dejligere end de allerede er. Denne fleksibilitet gør at du nemt vil kunne finde alt det du behøver for at kunne indrette ethvert børneværelse på LIFETIME Kidsrooms hjemmeside.

3. Dansk med stort D

I en tidsalder hvor langt de fleste virksomheder vælger at outsource deres produktion, så står LIFETIME Kidsrooms faktisk tilbage som lidt af en positiv undtagelse fra reglen. Alle firmaet møbler og senge produceres nemlig udelukkende i Danmark på LIFETIME Kidsrooms eget produktionsanlæg. På denne måde er du som kunde sikker på at få 100% danskproduceret kvalitet, når du køber et LIFETIME kidsrooms produkt.

4. Bæredygtighed

Og hvis dette ikke skulle være nok, så anvender LIFETIME kidsrooms desuden også vindmølleenergi til at producere deres møbler. Grøn energi har nemlig altid været en fast del af dagsordenen hos LIFETIME kidsrooms. Men det stopper dog ikke der. Der anvendes nemlig også kun FSC-certificeret træ fra langsomt voksende træer fra udvalgte Nordeuropæiske plantager i b.la. Sverige og Finland.

5. TÜV godkendelse

Sidst men ikke mindst, så skal der jo mere til end blot flot design, funktionalitet, bæredygtighed og dansk produktion, når det gælder børnemøbler. Børnemøbler skal nemlig først og fremmest også være sikre at bruge. Og her kan du godt ånde lettet op. For LIFETIME kidsrooms møbler, senge og produktionsfaciliteter er nemlig blevet gennemtestet og efterfølgende sikkerhedsgodkendt af den uafhængige tyske virksomhed TÜV. Så med et produkt fra LIFETIME kidsrooms kan du dermed også være sikker på at sikkerheden er helt i top.

Share