SikkerhedsGiganten: Danmarks største udvalg af sikkerhedsudstyr

SikkerhedsGiganten: Danmarks største udvalg af sikkerhedsudstyr

Står du og har brug for sikkerhedsudstyr, så kan SikkerhedsGiganten helt sikkert hjælpe dig. De har nemlig alt i sikkerhedsudstyr, så uanset hvad du står og mangler, så kan du finde det hos dem. Og så kan du både besøge dem via deres hjemmeside eller i deres fysiske butik.

Find handsker og åndedrætsværn til dit arbejde

Har du et arbejde, hvor du arbejder med sundhedsskadelige stoffer og/eller kemikalier, eller har du risiko for at indånde støvpartikler eller andet skadeligt, så kan du helt sikkert få brug for både handsker og åndedrætsværn. Begge dele kan bruges i rigtig mange sammenhænge, og de er essentielle for, at du kan passe godt på henholdsvis dine hænder og dine luftveje.

Hos SikkerhedsGiganten finder du et bredt udvalg af handsker – både til engangsbrug og flergangsbrug. Der er mange forskellige typer, så du kan beskytte hele armen eller kun hånden, og du kan også finde handsker i mange forskellige materialer, så der er helt sikkert en type, der passer til dit arbejde, og det du kan blive udsat for i løbet af en dag.

Åndedrætsværn finder du også på sikkerhedsgiganten.dk, og hvad end du bare skal bruge et tyndt stofmundbind, eller du skal bruge lidt kraftigere åndedrætsværn, så kan SikkerhedsGiganten også hjælpe dig.

Gør arbejdspladsen mere sikker med hovedværn, sikkerhedsfodtøj og øjenværn

Uanset hvilken type arbejde, du har, et det vigtigt, at du bruger det rette sikkerhedsudstyr, så du altid kan arbejde sikkert og trygt. Det kan blandt andet gøres ved hjælpe af hovedværn, der holder både kranie og hjerne i sikkerhed, så du ikke får hverken udvendige eller indvendige skader. Hovedværnene hos SikkerhedsGiganten er alle i høj kvalitet, og du finder mange forskellige typer.

Sikkerhedsfodtøj kan sørge for, at du ikke for eksempel får et søm op gennem sålen, eller du kapper en tå af, og uanset om du har brug for en sko, der kan bruges udendørs til byggeopgaver eller indendørs til kontorarbejde, så har SikkerhedsGiganten helt sikkert det, du mangler.

På sikkerhedsgiganten.dk finder du også øjenværn, så du kan beskytte dit syn mod varige skader. Et øjenværn kan beskytte mod mange ting, for eksempel stænk fra kemikalier eller metalspåner. Får du noget i øjet undervejs i dit arbejde, kan du også opleve, at det sænker dit arbejdstempo.

Gå på opdagelse i SikkerhedsGigantens sikkerhedsudstyr

SikkerhedsGiganten har altså lidt af hvert, når det kommer til sikkerhedsudstyr, og udover det, der er nævnt her, kan du finde mange flere ting, så du er dækket godt ind, når du skal udføre dit arbejde. På sikkerhedsgiganten.dk kan du bestille det hele hjem, men vil du gerne stå med dit sikkerhedsudstyr i hånden, inden du køber det, så kan du også besøge SikkerhedsGigantens butik i Esbjerg. Er du i tvivl om noget, så stiller SikkerhedsGiganten gerne deres ekspertviden om sikkerhedsudstyr til rådighed, men på hjemmesiden kan du også læse meget mere om, hvordan du for eksempel finder de rette engangshandsker, eller hvordan du vælger det rigtige hovedværn til dine arbejdsopgaver.

Share