ShipShape har over 10.000 tilfredse kunder og sælger bådudstyr online

ShipShape har over 10.000 tilfredse kunder og sælger bådudstyr online

Som bådejer er du selvfølgelig udmærket klar over, hvor meget tid, besvær og ikke mindst penge det kræver at holde din båd i tip-top form.  Heldigvis findes der i dag et sted, hvor du kan finde alt dit bådudstyr. Læs derfor videre her, hvor du nu vil blive præsenteret for Danmarks yndlingsforhandler af bådudstyr og meget meget mere.

1. Hos Shipshape kan du finde alt til båden

Shipshape ligger smukt placeret i Rungsted Havn, og har længe været et af sjællændernes foretrukne pitstops, når der skal købes stort eller småt ind til båden. Heldigvis kan alle os andre der ikke bor i Rungsted nu også nyde godt af de gode priser og kæmpe udvalg, som de lokale har været forkælet med i årevis. Så uanset om du er på udkig efter en ny kortplotter, lamper, bådplejeprodukter eller sejlertøj, så er Shipshape første og sidste stop til at spare nogle kroner og ører på kvalitets bådudstyr og tilbehør. Så hvorfor ikke besøge shipshape.dk for at se deres store udvalg med egne øjne – og ikke mindst hvor meget du rent faktisk sparer ved at vælge Shipshape som din nye leverandør af bådudstyr?

2. Altid prismatch

Faktisk er Shipshape så overbeviste om deres gode priser, at de altid tilbyder deres kunder at matche deres konkurrenters pris. Med denne prismatch er du således garanteret altid at få dit bådudstyr til landets suverænt bedste priser, og det er uanset om det drejer sig om kvalitets tov, reb, cleats eller måske et lækkert ANDERSEN spil som dækbeslag.

3. 100 dages returret

Og hvis dette ikke er nok, så tilbyder Shipshape desuden også deres kunder 100 dages fuld returret på alle deres varer. Så sikre er Shipshape nemlig på deres produkters kvalitet. Og selv hvis der blot er tale om f.eks. et fejlkøb, så vil denne retturret selvfølgelig også være gældende. Du har med andre ord ikke noget at tabe ved at vælge Shipshape fremfor andre lignende bådshops – hvilket mere end 10,000 tilfredse kunder bestemt kan skrive under på

4. Egen fysisk butik

En af mange menneskers helt store kritikpunkter ved at shoppe på nettet er naturligt nok, at man selvfølgelig ikke er i stand til at fysisk tage og føle på de forskellige produkter. Og især når det kommer til bådudstyr, så er det jo næsten dobbelt så vigtigt at man kan tjekke om kvaliteten på en bestemt vare nu også lever 100% op til ens forventninger og krav. Heldigvis har Shipshape som nævnt ovenfor deres helt egen fysiske butik, hvor man ikke blot kan se de mange produkter ”live”, men samtidigt også få kompetent rådgivning ansigt til ansigt af en af deres eksperter. Når dette så er sagt, så kræver et fysisk besøg i deres butik dog at du tager turen til Rungsted Havn. Men hvis du nu skulle befinde dig i køreafstand fra Rungsted, så kan denne tur dog absolut alligevel anbefales. Så hvorfor ikke gøre en dag ud, og afslut butiksbesøget med en hyggelig spadsertur på havnen – og helst med en gammeldags isvaffel i hånden?

Share