Hvilken varmepumpe skal jeg vælge? En introduktion til 4 mærker

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge? En introduktion til 4 mærker

Kigger du på en varmepumpe til dit hjem, kan det være svært at finde ud af, hvilket mærke du skal kigge på, og hvad de forskellige modeller kan. For at gøre det nemmere for dig, får du her en introduktion til 4 forskellige mærker, nemlig Mitsubishi, Panasonic, Wilfa og Daikin, og du kan også læse mere om, hvor du kan bestille dem henne.

En varmepumpe fra Mitsubishi er både effektiv og støjsvag

Mitsubishi er kendt for at lave varmepumper af høj kvalitet. Vælger du en Mitsubishi varmepumpe, får du en luft til luft varmepumpe, der kan holde rigtig længe, og hvor du får meget mere ud af din strøm, end du gør ved mange andre mærker. Derudover er varmepumper fra Mitsubishi også støjsvage både indendørs og udendørs, så du kan have den stående uden at blive generet af den. Hos NovaSolar finder du et bredt udvalg af modeller fra Mitsubishi, hvis det er sådan en varmepumpe, du er på udkig efter.

Panasonic varmepumpe er markedets mest effektive

Er du på udkig efter en enormt effektiv varmepumpe, så kan det være, at en Panasonic varmepumpe er noget for dig. Det er nemlig Panasonic, der laver markedets mest effektive varmepumpe, der har en SCOP værdi på 6,2, hvilket betyder, at den producerer 6,2 kW varme pr. kW strøm brugt. Derudover sørger Panasonic også for, at din varmepumpe ikke giver meget lyd fra sig, så du også er sikker på, at du kan have den monteret, uden at den irriterer for meget. På NovaSolar kan du se det store udvalg af Panasonic varmepumper, og du kan også læse mere om NovaSolar, der er Panasonic Pro Partner.

Få en varmepumpe til en god pris fra Wilfa

Wilfa er et norsk mærke, der er kendt for at lave elektronik til hjemmet, der både er god kvalitet og til en god pris. Du kan altså få en varmepumpe fra Wilfa til en meget fordelagtig pris, der derudover også har et lækkert design, der passer ind i et nordisk hjem. En varmepumpe fra Wilfa kan ikke hamle op med SCOP-værdien på en varmepumpe fra Panasonic eller Mitsubishi, men den er særdeles velegnet som luft til luft varmepumpe i dit sommerhus, hvor du sagtens kan nøjes med et lidt mindre effektivt apparat.

Daikin designer varmepumper, der når ud i alle hjørner

Vil du gerne have en varmepumpe, der kan passe ind i langt de fleste hjem, så skal du nok kigge efter en model fra Daikin. Udover at have et lækkert design, har varmepumper fra Daikin også en 3D-luftstrømseffekt, der kombinerer lodret og vandret autosving, og det gør, at varmepumpen kan sende varm luft helt ud i alle hjørner. Derudover er flere af Daikins modeller også ganske effektive, så du får endnu mere varme ud af din strøm og dermed både sparer penge og hjælper miljøet. Vil du se på en varmepumpe fra Daikin, kan du læse mere om de forskellige modeller her på novasolar.dk.

Share