VW up: Derfor er den årtiets mest solgte bil i Danmark

VW up: Derfor er den årtiets mest solgte bil i Danmark

Danskerne er generelt glade for de såkaldte mikrobiler, og der ses både masser af Peugeot 108, Citröen C1, Toyota Aygo, Opel Karl og selvfølgelig også VW up i de danske gader. Men den mest populære af dem er altså uden tvivl VW up, der er den bedst sælgende bil i Danmark samlet set over det sidste årti, hvilket siger en del. Men hvorfor er bilen egentlig så populær, og hvor kan du få VW up leasing? Det får du svaret på her.

VW up er en lille og praktisk bybil

Gennem en længere årrække har mikrobilerne virkelig overtaget især bybilledet, og rigtig mange danskere ejer eller leaser i dag en mikrobil. Der er mange grunde til, at de er blevet så populære, og det er også derfor, at især VW up er blevet så populær. VW up er nemlig en lille bil, der let kan komme ind på parkeringspladser og i parkeringshuse i byerne. Den er altså nem at få med rundt, og har du for eksempel svært ved at finde parkeringspladser med god plads, så kan VW up være noget nemmere at snige ind mellem to dårligt parkerede biler på en parkeringsplads. Derudover er VW up også yderst økonomisk i den forstand, at serviceeftersyn på bilen ikke er dyre, og generelt er de mindre biler også billigere i reparationer. VW up er også miljøvenlig, da den kører langt på literen, og det gør også, at du sparer penge på sigt. Samtidig er den grønne ejerafgift kun 330 kr.

VW up er populær selv som brugt bil

Når det lige præcis er VW up, der er blevet populær, så handler det også om, at VW er kendt for deres tyske kvalitet, og VW har i mange år været det mest sælgende bilmærke i Danmark. VW er jo den folkelige bil, som navnet ”folkevogn” også antyder (selvom navnet historisk jo talte til det tyske folk). VW up er også en bil, der bliver ved med at være populær som brugt bil. Den holder nemlig priserne rigtig godt, og det kan også være grunden til, at så mange danskere vælger denne model.

Find VW up leasing hos BMC Leasing

Kunne du tænke dig din egen VW up, så kan du overveje VW up leasing, hvor du betaler et månedligt beløb, der dækker service, reparationer og andet, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. BMC Leasing har billig leasing af en VW up, så du kan få plads i budgettet til andre ting. På deres hjemmeside bmcleasing.dk kan du se, hvilken VW up leasing du kan få lige nu, og hvor meget du skal give for VW up leasing. Med VW up leasing hos BMC Leasing kan du selv vælge, hvor langt din leasingperiode skal være, så du kan få den VW up leasing, der passer bedst til dig. For eksempel kan du få VW up leasing helt ned til 6 måneder eller helt op til 48 måneder.

Share