7 gode grunde til at investere i en massagestol til firmaet

7 gode grunde til at investere i en massagestol til firmaet

Det vil måske overraske en hel del mennesker, når de hører at visse virksomheder vælger at investere i en god massagestol til deres medarbejdere. Men ikke desto mindre er dette oftest en investering, der i sidste ende virkelig kan give pote. Der er nemlig utallige fordele for både de ansatte og ikke mindst virksomheden ved at have egen massagestol. Lad os derfor tage et lille kig på disse 7 fordele ved at benytte en massagestol i arbejdstimerne.

1. Kontormassager bekæmper stress

Medmindre man har nerver af stål, så vil de fleste ansatte nok på et eller andet tidspunkt føle sig stresset på jobbet. Heldigvis kan en massagestol med sikkerhed afhjælpe de værste symptomer på stress og udbrændthed.

2. En massagestol kan forhindre angst og depression

En hel del undersøgelser viser faktisk, at regelmæssig brug af en massagestol kan formindske risikoen for angst og depression med over 25% i forhold til hvis man ikke brugte den. Set i dette perspektiv, så kunne en massagestol faktisk være en investering i dine medarbejderes mentale velvære.

3. Du får afhjulpet dine muskelsmerter med en massagestol

Ved at have en massagestol tilgængelig på kontoret, så vil du bogstaveligt talt halvere dine ansattes rygsmerter, hvilket naturligvis er et ofte forekommende problem hvis man skulle arbejde mange timer foran en skærm.

4. Dine ansatte vil sove bedre om natten

En god nats søvn er altafgørende, når det kommer til at kunne præstere optimalt i ens vågne timer på jobbet. Ved at have en massagestol i firmaet, så vil dine ansatte rent faktisk komme til at sove langt bedre om natten. Det er jo nemlig ingen hemmelighed, at ens søvnkvalitet bliver væsentligt forringet, hvis man f.eks. døjer med ondt i ryggen om natten. Og godt udhvilede medarbejdere er er naturligvis godt arbejdende medarbejdere. Alle vinder derfor med en massagestol i virksomheden; både dine medarbejdere, og selvfølgelig også virksomheden.

5. En mirakelkur mod spændingshovedpiner

Spændingshovedpiner er en af de mest almindelige lidelser, hvis man arbejder foran en computer alle ugens fem arbejdsdage. Dog vil dine medarbejdere kunne afhjælpe denne nærmest invaliderende tilstand ved blot at stille en massagestol til rådighed til medarbejderne. Faktisk vil blot 20 minutter i frokostpausen oftest være mere end rigeligt tid til at slippe af med ens spændingshovedpine, så hvorfor ikke give de ansatte en langt bedre arbejdsdag med en god massagestol?

6. En massagestol modvirker skader på grund af repetitive bevægelser

Hvis der udføres meget repetitivt fysisk arbejde i din virksomhed, så kan det på det kraftigste anbefales at man investerer i en massagestol for derved at kunne afhjælpe en lang række skader og symptomer på kropslig slitage – såsom f.eks. seneskedehindebetændelse.

7. En massagestol giver mere fokuserede medarbejdere med mere energi

Sidst men ikke mindst, så vil en tur i massagestolen også give dig mere fokuserede medarbejdere med mod på at tage kampen op med langt flere af de daglige udfordringer på arbejdspladsen. En afslappet krop uden smerter er nemlig lig med mere fokus; mere energi og dermed også større produktivitet. Find din virksomheds massagestol hos World of Comfort.

Share